Monsters vs. aliens: the videogame
Monsters vs. aliens: the videogame

Monsters vs. aliens: the videogame

Vanaf:13,99

Monsters vs. Aliens is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van DreamWorks en draait om het redden van de aarde. Dit doe je met een team van vijf verschillende grappige monsters, namelijk The Missing Link, B.O.B., Ginormica, Insectosaurus en Dr. Cockroach, Ph.D. De eerste vier zijn speelbaar,


EAN
5030917064937
Merk
Activision
Model
MONSTERS VS. ALIENS: THE VIDEOGAME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Monsters vs. Aliens is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van DreamWorks en draait om het redden van de aarde. Dit doe je met een team van vijf verschillende grappige monsters, namelijk The Missing Link, B.O.B., Ginormica, Insectosaurus en Dr. Cockroach, Ph.D. De eerste vier zijn speelbaar, terwijl Dr. Cockroach beschikbaar wordt als een tweede speler meedoet in de coöperatieve spelmodus voor twee personen.

Ieder personage heeft zijn of haar eigen specifieke aanvallen en krachten. Zo kan B.O.B. tegenstanders opslikken en uitspugen, kan de enorme Ginormica op rollerskates door steden rijden en is Dr. Cockroach de genie op de achtergrond die zijn teammaten kan helpen en bijstaan. Met deze personages verken je het San Francisco en kom je allerlei verschillende locaties uit de film tegen.

Bestel eenvoudig online, snel aan huis bij u bezorgd.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.