Monster truck: destruction
Monster truck: destruction

Monster truck: destruction

Vanaf:12,00

Na het succes op tablets en smartphones is Monster Truck: Destruction nu ook te spelen op de pc en Mac. Jij stapt achter het stuur van een van de meer dan dertig verschillende monstertrucks en neemt de nobele taak op je om alles dat in de weg staat te verpulveren!Laat je wielen maar eens flink draai


EAN
5060264370269
Merk
Merge games
Model
MONSTER TRUCK: DESTRUCTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Na het succes op tablets en smartphones is Monster Truck: Destruction nu ook te spelen op de pc en Mac. Jij stapt achter het stuur van een van de meer dan dertig verschillende monstertrucks en neemt de nobele taak op je om alles dat in de weg staat te verpulveren!

Laat je wielen maar eens flink draaien in competitieve races, terwijl je door de vlucht vliegt wanneer je jezelf lanceert van een heuveltje. Je maakt achterwaartse salto's en wheelies alsof je leven er vanaf hangt. Na dat alles beuk je natuurlijk met volle kracht in op een andere auto, want slopen dat zal je!

Monster Truck: Destruction bevat gelicenseerde trucks van merken als Bigfoot, USA One en Outback Thunda. Elke truck beweegt realistisch en het schademodel verschilt ook per vrachtwagen. De arena's waar jij los mag gaan, zijn verzonnen met de hulp van het team achter de Monster X Tour. Dat moet elke rednecklievende trucker helemaal gek maken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.