Monster truck: destruction
Monster truck: destruction

Monster truck: destruction

Vanaf:8,00

Rijd en vernietig je weg naar glorie Je fans roepen om vernietiging en jij gaat ervoor zorgen dat ze die krijgen! Kruip achter het stuur van een van de 30 monstertrucks en ga tot het uiterste om alles in zicht te vernietigen. Laat je wielen draaien in competitieve Drag-races of laat je rit van spron


EAN
5060264370269
Merk
Merge games
Model
MONSTER TRUCK: DESTRUCTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Rijd en vernietig je weg naar glorie Je fans roepen om vernietiging en jij gaat ervoor zorgen dat ze die krijgen! Kruip achter het stuur van een van de 30 monstertrucks en ga tot het uiterste om alles in zicht te vernietigen. Laat je wielen draaien in competitieve Drag-races of laat je rit van sprongen springen en tegen andere auto's botsen in de Freestyle-modus. A MONSTER GAME Rijd 30 verschillende monstertrucks, waaronder de legendarische Bigfoot.


 


Speel rond met truckfysica die ervoor zorgen dat vrachtwagens op realistische wijze stuiteren, drijven en banden slippen. Breek door auto's om het dynamische schadesysteem in actie en indrukwekkende graphics te zien. Bezoek de garage en upgrade je vrachtwagens met een nieuwe motor, inlaat, trans-, schokbreker en uitlaat die je vermogen om verder over auto's te springen radicaal verandert.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.