Monaco - collectors edition
Monaco - collectors edition

Monaco - collectors edition

Vanaf:5,00

Monaco: What's Yours is Mine is een snelle stealth-game over diefstal. Het spel wordt van bovenaf gespeeld en de niveaus zijn ingedeeld als grote, complexe doolhoven, vaak met meerdere verdiepingen, waarbij open ruimtes worden gecombineerd met smalle gangen. Maximaal vier spelers kunnen als team sam


EAN
5060264370436
Merk
Merge games
Model
MONACO - COLLECTORS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Monaco: What's Yours is Mine is een snelle stealth-game over diefstal. Het spel wordt van bovenaf gespeeld en de niveaus zijn ingedeeld als grote, complexe doolhoven, vaak met meerdere verdiepingen, waarbij open ruimtes worden gecombineerd met smalle gangen. Maximaal vier spelers kunnen als team samenwerken om te infiltreren, te stelen en te ontsnappen. Vanaf het begin zijn er vier personageklassen beschikbaar, elk met hun eigen unieke vaardigheden, en vier andere worden in de loop van de tijd ontgrendeld.


 


De unieke vaardigheden van een specifiek personage kunnen worden uitgebreid door gereedschappen en wapens te kiezen die beschikbaar zijn voor alle personages, ongeacht de klasse. Het spel bestaat uit twee campagnes. Nadat de eerste is voltooid, kan een geremixte versie op een uitdagender niveau worden gespeeld. Door de missies te doorlopen worden verschillende verhaallijnen over de personages verteld. De verschillende verhaallijnen kunnen in elke volgorde worden gespeeld, terwijl ze vertakken wanneer nieuwe worden ontgrendeld en de speler kan kiezen waar hij verder wil.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.