Midnight mysteries: the edgar allan poe conspiracy
Midnight mysteries: the edgar allan poe conspiracy

Midnight mysteries: the edgar allan poe conspiracy

Vanaf:15,93

De meester van de griezeligheid, Edgar Allan Poe, neemt je mee op een duistere trip om eindelijk het mysterie rondom zijn eigen dood op te lossen. Als een beroemde schrijver van mysteries op zoek naar een volgend geruchtmakend verhaal, krijg je van een onbekende bezoeker de perfecte zaak aangereikt


EAN
8715181997040
Merk
Mumbo jumbo
Model
MIDNIGHT MYSTERIES: THE EDGAR ALLAN POE CONSPIRACY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De meester van de griezeligheid, Edgar Allan Poe, neemt je mee op een duistere trip om eindelijk het mysterie rondom zijn eigen dood op te lossen. Als een beroemde schrijver van mysteries op zoek naar een volgend geruchtmakend verhaal, krijg je van een onbekende bezoeker de perfecte zaak aangereikt om je carriere weer op het juiste spoor te zetten.

Je verzamelt aanwijzingen, interviewt getuigen en probeert de verschillende puzzelstukken van de samenzwering achter de dood van één van de grootste Amerikaanse schrijvers allertijden.

Wie doodde Edgar? Je krijgt 24 uur de tijd en verschillende verhalen aangereikt vanuit het oude graf om je te helpen als je het verhaal achter de dood van Edgar Allan Poe ontrafelt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.