Midnight mysteries 3: devil on the mississippi
Midnight mysteries 3: devil on the mississippi

Midnight mysteries 3: devil on the mississippi

Vanaf:14,92

Beleef een spannend avontuur in de geest van de beroemde schrijver Mark Twain. Met behulp van Twain moet je de geschiedenis recht te zetten en groot mysterie oplossen in Midnight Mysteries 3: Devil On The Mississippi!In Midnight Mysteries 3: Devil On The Mississippi is het de bedoeling om een lijstj


EAN
8715181995183
Merk
Denda
Model
MIDNIGHT MYSTERIES 3: DEVIL ON THE MISSISSIPPI

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beleef een spannend avontuur in de geest van de beroemde schrijver Mark Twain. Met behulp van Twain moet je de geschiedenis recht te zetten en groot mysterie oplossen in Midnight Mysteries 3: Devil On The Mississippi!

In Midnight Mysteries 3: Devil On The Mississippi is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Midnight Mysteries 3: Devil On The Mississippi bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Beleef een spannend avontuur in Midnight Mysteries 3: Devil On The Mississippi!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.