Mega airport paris-orly
Mega airport paris-orly

Mega airport paris-orly

Vanaf:28,99

Flight Simulator X: Mega Airport Paris-Orly is een uitbreidingsset voor Flight Simulator X. Deze uitbreiding bevat de internationale luchthaven van Parijs in al haar details foto-realistisch weergegeven. De luchthaven Orly (ORY), gelegen in Orly, 14 km ten zuiden van Parijs, wordt naast internation


EAN
4015918108850
Merk
Aerosoft
Model
MEGA AIRPORT PARIS-ORLY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Flight Simulator X: Mega Airport Paris-Orly is een uitbreidingsset voor Flight Simulator X. Deze uitbreiding bevat de internationale luchthaven van Parijs in al haar details foto-realistisch weergegeven.

De luchthaven Orly (ORY), gelegen in Orly, 14 km ten zuiden van Parijs, wordt naast internationaal vliegverkeer gebruikt voor Franse binnenlandse vluchten en door chartermaatschappijen. Luchthaven Orly heeft 2 terminals die nauwkeurig zijn nagebouwd compleet met een westelijke en een zuidelijke terminal en een eigen station dat met Parijs verbonden is via RER-lijnen B en C.

Flight Simulator X: Mega Airport Paris-Orly is een geweldige aanwinst voor de echte vliegsimfanaten. Alles is zo precies mogelijk vertaald naar het spel aan de hand van luchtfoto's. Er zijn verschillende interessante plekken toegevoegd die de moeite van het bezoeken waard zijn.

Maak als bekwame piloot kennis met een internationale luchthaven dat meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht zou verwachten in Flight Simulator X: Mega Airport Paris-Orly!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.