Mega airport oslo v2.0 (fs x add-on)  (dvd-rom)
Mega airport oslo v2.0 (fs x add-on)  (dvd-rom)

Mega airport oslo v2.0 (fs x add-on) (dvd-rom)

Vanaf:20,80

Mega Airport Oslo V2.0 is een zeer realistische recontstructie van het vliegveld met een hoog niveau van de details. Het ontwerp in deze simulator loop voor op de werkelijkheid, want het is gebaseerd op de geplande uitbreiding van 2017. De simulator biedt een textuur met een hoge resolutie en een pr


EAN
4015918128933
Merk
Aerosoft
Model
MEGA AIRPORT OSLO V2.0 (FS X ADD-ON) (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mega Airport Oslo V2.0 is een zeer realistische recontstructie van het vliegveld met een hoog niveau van de details. Het ontwerp in deze simulator loop voor op de werkelijkheid, want het is gebaseerd op de geplande uitbreiding van 2017. De simulator biedt een textuur met een hoge resolutie en een prachtige weefsel voor de nacht en verschillende seizoenen. Dit alles is geïnspireerd door de foto’s die zijn genomen van het vliegveld van Oslo. Om het vluchhaven tot leven te wekken staat de omgeving bol van de animaties, incheckende passagiers en veel meer.
Het vliegveld van Oslo is in de afgelopen jaren fors gegroeid. In februari 2013 stootte het voor het eerst Kopenhagen van de troon als drukste luchthaven van de Noord-Europese landen. Het complex heeft twee parallelle landingsbanen, die beide van noord naar zuid lopen. De verkeershub verbindt meer dan 28 binnenlandse en honderd internationale vlieglijnen en dient als de belangrijkste hub voor Scandinavian Airlines en Widerøe.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.