Mega airport oslo-gardemoen (fs x add-on)
Mega airport oslo-gardemoen (fs x add-on)

Mega airport oslo-gardemoen (fs x add-on)

Vanaf:59,99

Flight Simulator X: Mega Airport Oslo-Gardemoen is een uitbreidingsset voor Flight Simulator X. Deze uitbreiding bevat de internationale luchthaven Oslo-Gardemoen die in al zijn details foto-realistisch wordt weergegeven.Flight Simulator X: Mega Airport Oslo-Gardemoen is een geweldige aanwinst voor


EAN
4015918118071
Merk
Aerosoft
Model
MEGA AIRPORT OSLO-GARDEMOEN (FS X ADD-ON)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Flight Simulator X: Mega Airport Oslo-Gardemoen is een uitbreidingsset voor Flight Simulator X. Deze uitbreiding bevat de internationale luchthaven Oslo-Gardemoen die in al zijn details foto-realistisch wordt weergegeven.

Flight Simulator X: Mega Airport Oslo-Gardemoen is een geweldige aanwinst voor de echte vliegsimfanaten. Alles is zo precies mogelijk vertaald naar het spel aan de hand van luchtfoto's. Er zijn verschillende interessante plekken toegevoegd die de moeite van het bezoeken waard zijn.

In Flight Simulator X: Mega Airport Oslo-Gardemoen vind je het vliegveld van Oslo-Gardemoen inclusief het complete landschap met daarbij alle bekende monumenten en interessante bezienswaardigheden. Hierbij is alles tot in de kleinste details perfect in beeld gebracht.

Het hele vliegveld is operationeel in Flight Simulator X: Mega Airport Oslo-Gardemoen en jij kunt als bekwame piloot kennismaken met deze internationale luchthaven die meer te bieden heeft dan je op het eerste gezicht zou verwachten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.