Mega airport helsinki x (fs x add-on) (dvd-rom)
Mega airport helsinki x (fs x add-on) (dvd-rom)

Mega airport helsinki x (fs x add-on) (dvd-rom)

Vanaf:29,95

In het simulatiespel Flight Simulator X: Mega Airport Helsinki bestuur je vliegtuigen op het internationale vliegveld van Helsinki alsof je zelf achter de stuurknuppel zit. In deze uitbreiding op de vliegtuigsimulator Flight Simulator X ben je in staat het hele vliegveld zelf samen te stellen. De p


EAN
4015918122412
Merk
Aerosoft
Model
MEGA AIRPORT HELSINKI X (FS X ADD-ON) (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het simulatiespel Flight Simulator X: Mega Airport Helsinki bestuur je vliegtuigen op het internationale vliegveld van Helsinki alsof je zelf achter de stuurknuppel zit. In deze uitbreiding op de vliegtuigsimulator Flight Simulator X ben je in staat het hele vliegveld zelf samen te stellen.

De passagiers zijn ingestapt en jij zit klaar om de vliegmachine los te koppelen van de slurf. Je krijgt het teken weg te taxiën en je ziet scherpe details zoals de in de verte zwaaiende mensen die afscheid nemen van het vliegtuig. Je hobbelt langs andere gates en geparkeerde vliegtuigen richting de startbaan. Ondertussen zie je op je dashboard alle belangrijke gegevens en geef je instructies aan je navigator. In Flight Simulator X: Mega Airport Helsinki ben jij degene die verantwoordelijk is voor het veilig in de lucht krijgen van de stalen vogel.

De driedimensionale beelden geven een zeer realistisch beeld van hoe een echte piloot zich voelt. Je hebt rekening te houden met snel veranderende weersomstandigheden bij dag- of nachtlicht. Ben jij klaar voor de start?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.