Medal of honor: allied assault war chest
Medal of honor: allied assault war chest

Medal of honor: allied assault war chest

Vanaf:39,99

De Medal of Honor Allied Assault Warchest bevat de bestseller Medal of Honor Allied Assault plus de twee fantastische uitbreidingen Medal of Honor Allied Assault Spearhead en Medal of Honor Allied Assault Breakthrough. Voor het eerst trek je ten strijde met de complete Medal of Honor-beleving in een


EAN
5030930058876
Merk
Electronic arts
Model
MEDAL OF HONOR: ALLIED ASSAULT WAR CHEST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Medal of Honor Allied Assault Warchest bevat de bestseller Medal of Honor Allied Assault plus de twee fantastische uitbreidingen Medal of Honor Allied Assault Spearhead en Medal of Honor Allied Assault Breakthrough. Voor het eerst trek je ten strijde met de complete Medal of Honor-beleving in een compleet pakket!

De Medal of Honor-reeks kende bijna tien jaar geleden zijn grote doorbraak met Allied Assault. Vooral omdat de gamerelease van het schietspel grote vergelijkingen vertoonde met de film Saving Private Ryan maakte het spel een grote indruk. Nog altijd wordt dit deel uit de serie gezien als een van de beste uit de reeks.

Met Medal of Honor Allied Assault Warchest beleef je de oorlog van de D-day invasie op het strand van Omaha tot de tocht naar Berlijn. Voer oorlog in een een van de single en multiplayer missies in wat volgens vele de beste First Person Shooter ooit is. Met kloppende historisch feiten en cinematografische beelden word je met Medal of Honor Allied Assault War Chest midden in de realiteit van de oorlog geplaatst!

Beleef een klassieke first-person-shooter met al haar uitbreidingen in Medal of Honor Allied Assault War Chest! Wacht niet langer en stap in de oorlog!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.