Maxi puzzels
Maxi puzzels

Maxi puzzels

Vanaf:9,50

Met de in het programma geïntegreerde editor kunt u elke puzzel wijzigen en zo de moeilijkheidsgraad verhogen of verlagen. Bepaal zelf de afmetingen van de puzzelstukken, het aantal puzzelstukken, het type rand (afgeronde hoeken, puntige randen.) en het vervormingsniveau. Met de optie Roteren k


EAN
9789045638102
Merk
Easy computing
Model
MAXI PUZZELS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Met de in het programma geïntegreerde editor kunt u elke puzzel wijzigen en zo de moeilijkheidsgraad verhogen of verlagen. Bepaal zelf de afmetingen van de puzzelstukken, het aantal puzzelstukken, het type rand (afgeronde hoeken, puntige randen.) en het vervormingsniveau. Met de optie Roteren kunt u de puzzelstukken rond hun eigen as draaien om de moeilijkheidsgraad te accentueren. U kunt zelfs uw persoonlijke melodie importeren als u dat wilt.
Maxi Puzzels biedt u ook de mogelijkheid uw eigen afbeeldingen en foto^s te importeren (in bmp-, jpg- of tif-indeling) en die in puzzels om te toveren. Op deze manier kunt u persoonlijke puzzels maken van uw vakantiefoto^s, gezin. en die zelfs via e-mail naar uw vrienden sturen! De ontvanger moet dan alle stukken in elkaar puzzelen op het scherm om te ontdekken welke afbeelding u hem hebt toegestuurd!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.