Max: and the magic marker
Max: and the magic marker

Max: and the magic marker

Vanaf:3,00

Max and the Magic Marker is een tweedimensionaal puzzelavontuur dat volledig draait om de fysieke eigenschappen van diverse virtuele voorwerpen. In dit spel bestuur je een jongetje met de naam Max, en hij heeft een grote magische stift! Max kan springen en lopen, maar zijn marker steelt de show. Al


EAN
8718274540703
Merk
Easy interactive
Model
MAX: AND THE MAGIC MARKER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Max and the Magic Marker is een tweedimensionaal puzzelavontuur dat volledig draait om de fysieke eigenschappen van diverse virtuele voorwerpen. In dit spel bestuur je een jongetje met de naam Max, en hij heeft een grote magische stift!

Max kan springen en lopen, maar zijn marker steelt de show. Alles wat je tekent in de gamewereld kan daadwerkelijk iets worden. Het is de bedoeling om op deze manier puzzels op te lossen en uitdagingen te overkomen.

Het is ontzettend leuk om te tekenen, dat vindt Max ook. Wanneer hij een magische stift krijgt opgestuurd via de post, gaat Maxje onmiddellijk aan de slag. Hij tekent een monster en plotseling komt het monster tot leven. Het monster rent een andere rekenen in waar deze zijn tekening verwoest. Natuurlijk beseft Max dat hij het monster moet stoppen, en daarom tekent hij zichzelf om de draak te stoppen!

Max and the Magic Marker is geschikt voor jong en oud!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.