Mass effect
Mass effect

Mass effect

Vanaf:14,99

Mass Effect is een science-fiction actierollenspel met een diePGAand verhaal en spectaculaire graphics. De mensheid is toegetreden tot een soort galactische Verenigde Naties, zo'n tweehonderd jaar na het heden. In de game speel je als commandant Shepard, de beste soldaat van het menselijke leger, en


EAN
5030930076610
Merk
Electronic arts
Model
MASS EFFECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mass Effect is een science-fiction actierollenspel met een diePGAand verhaal en spectaculaire graphics. De mensheid is toegetreden tot een soort galactische Verenigde Naties, zo'n tweehonderd jaar na het heden. In de game speel je als commandant Shepard, de beste soldaat van het menselijke leger, en heb je de taak om het universum te beschermen tegen bedreigingen.

Een oud ras van machines wil alle intelligente samenlevingen vernietigen en dat moet je zien te stoppen. Van het personage waar je mee speelt kun je het uiterlijk helemaal zelf bepalen. Ook kun je je specialisatie kiezen, zoals wapens, energie of techniek. Deze vaardigheden, en die van je team, kun je verder ontwikkelen naar mate je verder komt in het spel. Bovendien zijn er verschillende wapens en uitrustingen te verkrijgen door ze te kopen of te stelen.

Mass Effect is het eerste deel uit een trilogie van epische ruimteavonturen. Alle keuzes die je maakt in deze game hebben invloed op de toekomst in het spel. Dialogen die je aangaat, zorgen voor bepaalde verhoudingen tussen personages. Die verhoudingen kunnen later van belang zijn wanneer er oorlog dreigt uit te breken bijvoorbeeld.

Dit ruimteavontuur speelt als een actiegame, maar op de achtergrond werkt een diePGAand rollenspelsysteem waarbij elk de schade van je magische krachten of kogels wordt berekend aan de hand van je eigenschappen. Het is een beetje statistiek, maar samen met die flexibele dialogen weet dit rollenspel epische proporties te bereiken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.