Marooned
Marooned

Marooned

Vanaf:18,27

Marooned neemt je mee naar een tropische wereld en dompelt je onder in een rijke verhaallijn. Beleef een nieuw verborgen object avontuur met Marooned!In Marooned is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en


EAN
8715181996845
Merk
Denda
Model
MAROONED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Marooned neemt je mee naar een tropische wereld en dompelt je onder in een rijke verhaallijn. Beleef een nieuw verborgen object avontuur met Marooned!

In Marooned is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam Of tandenborstel!

Marooned bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Beleef een spannende tijd op een tropisch eiland en ontdek hoe mooi het leven kan zijn in Marooned!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.