Marathon manager 2006 pc cd rom
Marathon manager 2006 pc cd rom

Marathon manager 2006 pc cd rom

Vanaf:1,99

Ervaar zelf alle aspecten van een marathon. Het verhaal: Heb je ooit de marathon willen lopen maar is het er nooit van gekomen? Heb je de marathon al gelopen maar nog nooit in Rotterdam of New York? Dan heb je nu de mogelijkheid om dit op een realistische wijze mee te maken. Maak je eigen loper,


EAN
8716051003922
Merk
Ubisoft
Model
MARATHON MANAGER 2006 PC CD ROM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ervaar zelf alle aspecten van een marathon. Het verhaal: Heb je ooit de marathon willen lopen maar is het er nooit van gekomen? Heb je de marathon al gelopen maar nog nooit in Rotterdam of New York? Dan heb je nu de mogelijkheid om dit op een realistische wijze mee te maken.

Maak je eigen loper, die naar eigen wijze gemodelleerd kan worden. Uiterlijke kenmerken, kleding en zelfs specifiekeaccessoires kunnen worden meegegeven aan de loper. Een belangrijk onderdeel van de game vormt de voorbereiding. Met de training kun je kiezen voor o.a. uithoudingsvermogen, sprintcapaciteiten en andere zaken. Naast de fysieke aspecten krijg je ook te maken met het financiële plaatje. Sluit je een lening of zoek je sponsors? En hoe houd je die sponsors tevreden als je achtereenvolgens een aantal marathons niet goed presteert? Neem je dan een masseur in de arm om je vermoeide spieren sneller te laten herstellen? Of denk je eerder aan een gerenommeerde coach? Allemaal keuzes die jij moet nemen om een sterk resultaat als marathonloper neer te zetten. Tijdens de wedstrijd bepaal je de tactiek van je loper. Aan de hand van de allesbepalende hartslag neem je ingrijpende beslissingen die de overwinning binnen handbereik brengen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.