Magrunner: dark pulse
Magrunner: dark pulse

Magrunner: dark pulse

Vanaf:8,00

Magrunner: Dark Pulse is een puzzleschietspel waarin het werk van H.P. Lovecraft als een futuristisch geheel wordt neergezet. In een nabije toekomst botsen nieuwe technologieën met eeuwenoude legendes. De wereld balanceert op de afgrond wanneer Dax Ward en zijn robothond Newton een einde moeten bre


EAN
3512899110670
Merk
Focus multimedia
Model
MAGRUNNER: DARK PULSE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Magrunner: Dark Pulse is een puzzleschietspel waarin het werk van H.P. Lovecraft als een futuristisch geheel wordt neergezet. In een nabije toekomst botsen nieuwe technologieën met eeuwenoude legendes. De wereld balanceert op de afgrond wanneer Dax Ward en zijn robothond Newton een einde moeten brengen aan alle ellende.

Dax en Newton stappen samen de Gruckezber Magtech Challenge binnen om mee te doen aan een competitie die hen het leven kan kosten. Deze competitie kan hen echter een miljoen credits opleveren, maar ze ontdekken al snel dat de bedenkers achter de show zeer, zeer kwaadaardig zijn.

Magrunner: Dark Pulse beschikt niet alleen over een pakkend verhaal, maar doet qua gameplay denken aan genregenoten als Antichamber en Portal. Met behulp van een speciale handschoen moet de speler magnetische lading geven aan objecten. Hierdoor gaan deze bewegen ten opzichte van elkaar. Het is de bedoeling dat Dax door dit soort puzzels op te lossen steeds weer het einde van het level weet te halen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.