Louvre series the messenger part 2
Louvre series the messenger part 2

Louvre series the messenger part 2

Vanaf:9,88

Louvre Series: The Messenger - Part 2 is het tweede hoofdstuk van een driedelige avontuur. Je speelt de rol van Morgane, een geheim agent, die naar het Louvre gaat om een verschrikkelijk complot te verijdelen! Om dit te doen, reis je in Louvre Series: The Messenger - Part 2 terug in de tijd naar dr


EAN
8716051054207
Merk
Msl
Model
LOUVRE SERIES THE MESSENGER PART 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Louvre Series: The Messenger - Part 2 is het tweede hoofdstuk van een driedelige avontuur. Je speelt de rol van Morgane, een geheim agent, die naar het Louvre gaat om een verschrikkelijk complot te verijdelen!

Om dit te doen, reis je in Louvre Series: The Messenger - Part 2 terug in de tijd naar drie verschillende historische periodes (de Middeleeuwen, de Renaissance en de Verlichting). Veel raadsels en gevaren wachten op je in dit spannende avonturenspel!

Om Louvre Series: The Messenger - Part 2 tot een succesvol einde te brengen moet je aanwijzingen begrijpen en de personages slimme vragen stellen. Gebruik de wapens en accessoires die je vindt, maar blijf onopvallend om in leven te blijven!

De middeleeuwse kastelen, bloedige galerijen van het Louvre van Henri IV en het vervallen paleis van de Eeuw van de Verlichting: worden histoische accuraat weergegeven in Louvre Series: The Messenger - Part 2!

Ontrafel het mysterie in Louvre Series: The Messenger - Part 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.