Lost planet 2  (dvd-rom)
Lost planet 2  (dvd-rom)

Lost planet 2 (dvd-rom)

Vanaf:5,99

Tien jaar na Lost PlanetTien jaar na de avonturen in 'Lost Planet: Extreme Conditions' is het landschap drastisch veranderd. Dankzij het succes van de transformaties van het landschap is het ijs op de planeet aan het smelten. Dit biedt ruimte voor tropische jungles. Spelers kruipen in de huid van hu


EAN
5055060971154
Merk
Global distributie b.v.
Model
LOST PLANET 2 (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Tien jaar na Lost Planet


Tien jaar na de avonturen in 'Lost Planet: Extreme Conditions' is het landschap drastisch veranderd. Dankzij het succes van de transformaties van het landschap is het ijs op de planeet aan het smelten. Dit biedt ruimte voor tropische jungles. Spelers kruipen in de huid van hun eigen gepersonaliseerde sneeuwpiraat in een poging controle te krijgen over E.D.N III. Gedurende het avontuur zal het verhaal vanuit verschillende perspectieven belicht worden.

Lost Planet 2 biedt meer diversiteit


In 'Lost Planet 2' kom je opnieuw oog in oog te staan met gigantische insecten, de Akrids. Deze keer zijn ze nog groter dan voorheen, maar gelukkig beschikken de piraten ook weer over nieuw wapentuig. Dat wordt dus weer knallen!

In 'Lost Planet 2' draait het niet alleen om het afschieten van gigantische insecten met dikke wapens, maar zal je meer diversiteit in de actie mogen verwachten. Zo kan jij je verschuilen achter een draagbaar schild en kan je plaats nemen in gigantisch robots met kanonnen aan boord. Gelukkig hoef je dit alles niet alleen te doen, want de game zal speelbaar zijn samen met je vrienden.

Samenwerken


Naast de uitgebreide singleplayer modus biedt 'Lost Planet 2' namelijk de mogelijkheid om het spel met meerdere spelers te doorlopen. Vier spelers kunnen samenwerken tegen de Akrids!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.