Lost lagoon: the trail of destiny
Lost lagoon: the trail of destiny

Lost lagoon: the trail of destiny

Vanaf:32,99

Onderzoek een oude tempel, een gezonken schip, en de sombere catacomben op je reis in Lost Lagoon: The Trail Of Destiny. Ontmasker het prachtige mysterie van een eiland in dit spannende zoek&vind-avontuur!Na wakker te zijn geworden zonder herinneringen en geen idee wie je bent, ontdek je een kaart a


EAN
8715181995534
Merk
Denda
Model
LOST LAGOON: THE TRAIL OF DESTINY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Onderzoek een oude tempel, een gezonken schip, en de sombere catacomben op je reis in Lost Lagoon: The Trail Of Destiny. Ontmasker het prachtige mysterie van een eiland in dit spannende zoek&vind-avontuur!

Na wakker te zijn geworden zonder herinneringen en geen idee wie je bent, ontdek je een kaart achtergelaten door je vermiste grootvader! Zo begint het epische avontuur van Lost Lagoon: The Trail of Destiny. Kun je de aanwijzingen ontcijferen en de puzzels van het raadselachtige eiland oplossen?

Lost Lagoon: The Trail Of Destiny bevat fantastische locaties waarin jij op zoek mag gaan naar allerlei verborgen objecten. Speur het scherm af op zoek naar de kleinste details en zorg dat je alle voorwerpen op je lijstje weet te vinden. Alleen de beste speurneuzen kunnen als winnaar in Lost Lagoon: The Trail Of Destiny uit de bus komen!

Ga op reis en beleef een fantastisch avontuur in Lost Lagoon: The Trail Of Destiny!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.