Line rider freestyle
Line rider freestyle

Line rider freestyle

Vanaf:9,00

In Line Rider Freestyle mag je zelf het parcours voor een fietsend mannetje tekenen. Schanzen, heuvels, ravijnen en sprongen kun naar hartenlust worden toegevoegd. Hoe gekker hoe beter! Het concept van Line Rider Freestyle is even simpel als verslavend. Help het karaktertje Bosh door het sneeuwacht


EAN
4020628503956
Merk
Deep silver
Model
LINE RIDER FREESTYLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Line Rider Freestyle mag je zelf het parcours voor een fietsend mannetje tekenen. Schanzen, heuvels, ravijnen en sprongen kun naar hartenlust worden toegevoegd. Hoe gekker hoe beter!

Het concept van Line Rider Freestyle is even simpel als verslavend. Help het karaktertje Bosh door het sneeuwachtige berggebied te sleeën door een sleebaan voor hem te tekenen. Het begin allemaal met een leeg scherm. Op dit scherm kun jij je creativiteit kwijt door een baan met levensgevaarlijke stunts en diepe hellingen te tekenen. Pimp je baan in Line Rider Freestyle met achtergronden en bijpassende soundeffecten.

In totaal biedt Line Rider Freestyle drie verschillende spelmodi. In de verhaal modus zal je met jouw slee meer dan veertig puzzels moeten oplossen. Op die manier kan je niet alleen met Bosh spelen, maar speel je ook zijn vriendin Bailey en vijand Chaz vrij. In de Puzzle Creation Mode kan je, zoals de naam al zegt, je eigen puzzels maken in Line Rider Freestyle. Vervolgens kan je deze puzzels ook weer online delen met andere Line Rider Freestyle spelers. Tenslotte is er de Freestyle Mode, dit is de klassieke versie van Line Rider.

In Line Rider Freestyle vind je vele extra's terug. Zo kan je verschillende awards vrijspelen, en kan je jouw game aanpassen met nieuwe achtergronden, soundeffects en natuurlijk verbeteringen voor je eigen slee. Line Rider Freestyle wordt de rit van je leven!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.