Letters from nowhere 2
Letters from nowhere 2

Letters from nowhere 2

Vanaf:15,93

Red Patrick van het kwaad dat zich afspeelt in een verlaten dorp in Letters from Nowhere 2!Nadat Audrey in het originele spel "Letters from Nowhere" alle benodigde brieven heeft verzameld met de hulp van de geest van een dode postbode, geloOft ze dat die haar naar Patrick zullen leiden. De laatste b


EAN
8715181994926
Merk
Denda
Model
LETTERS FROM NOWHERE 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Red Patrick van het kwaad dat zich afspeelt in een verlaten dorp in Letters from Nowhere 2!

Nadat Audrey in het originele spel "Letters from Nowhere" alle benodigde brieven heeft verzameld met de hulp van de geest van een dode postbode, geloOft ze dat die haar naar Patrick zullen leiden. De laatste brief stuurt haar naar het slaperige stadje Nowhere. Daar ontdekt ze dat Patrick een afstammeling is van een vervloekte familie en ten dode is opgeschreven. Kan Audrey de vloek, die al vele levens heeft geëist, stoppen om haar echtgenoot te redden?

Reis naar Nowhere en doorzoek het stadje naar tekenen van Patrick en aanwijzingen om de vloek te verbreken. Bezoek meer dan 30 cryptische locaties, spoor snel voorwerpen op om bonuspunten te verzamelen waarmee je extra zoekmogelijkheden en twee extra speelstijlen vrijspeelt. Lukt het jou om de vele verborgen geheimen van het stadje te ontdekken en Audrey's echtgenoot te redden?

Kenmerken:  • Verken het griezelig stadje Nowhere

  • Stop het kwaad en bevrijd je echtgenoot van een kwade vloek

  • Gebruik vier krachtbonussen om voorwerpen en aanwijzingen te vinden

  • Los vele puzzels en mini-games op en activeer twee verschillende speelstijlen

  • Nederlandstalig spel

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.