Letters from nowhere
Letters from nowhere

Letters from nowhere

Vanaf:5,00

Audrey beleeft moeilijke tijden in Letters From Nowhere. Haar man is onder zeer mysterieuze omstandigheden verdwenen. Ze gelooft echter nog steeds dat hij ooit zal terugkeren naar huis. Vooral als ze op een dag een mysterieuze brief vindt die is geschreven door haar echtgenoot. Zo begint een spannen


EAN
8718274540802
Merk
Easy interactive
Model
LETTERS FROM NOWHERE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Audrey beleeft moeilijke tijden in Letters From Nowhere. Haar man is onder zeer mysterieuze omstandigheden verdwenen. Ze gelooft echter nog steeds dat hij ooit zal terugkeren naar huis. Vooral als ze op een dag een mysterieuze brief vindt die is geschreven door haar echtgenoot. Zo begint een spannend zoek & vind-avontuur vol geheimen!

In Letters From Nowhere is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Letters From Nowhere bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Vind je man terug en word eindelijk weer gelukkig in Letters From Nowhere!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.