Leisure suit larry: reloaded
Leisure suit larry: reloaded

Leisure suit larry: reloaded

Vanaf:13,60

Leisure Suit Larry: Reloaded:Leisure Suit Larry is een van de meest iconische personages in de geschiedenis van computergames. Het eerste spel in de serie, Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards, werd gepubliceerd in 1987. De held uit de serie, Larry Laffer, is een stuntelende maar vas


EAN
4020636118944
Merk
Uig entertainment
Model
LEISURE SUIT LARRY: RELOADED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Leisure Suit Larry: Reloaded:
Leisure Suit Larry is een van de meest iconische personages in de geschiedenis van computergames. Het eerste spel in de serie, Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards, werd gepubliceerd in 1987. De held uit de serie, Larry Laffer, is een stuntelende maar vasthoudende doodnormale man die gewoon op zoek is naar liefde. Is dat zo erg? Replay Games heeft het opvallende eerste spel van Al Lowe (ontwerper) en Josh Mandel (schrijver) aangepast voor een nieuwe generatie. Uitgebreider, betere puzzels, prachtige HD-graphics,op alle fronten gedetailleerder en klaar voor de PC.

Kenmerken:
- Origineel + uitgebreide content.
- Moderne, met de hand getekende graphics.
- Typische humor.
- Fantastische soundtrack van de Grammy-genomineerde, BAFTA-winnende componist Austin Wintory.
- Ondeugend, maar aardig: Larry is op de versiertoer. Het spel zit boordevol toespelingen, en Larry flirt er op los. Toch heeft Larry altijd gedraaid om komedie; het spel is nooit expliciet geweest.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.