Left in the dark - no one on board
Left in the dark - no one on board

Left in the dark - no one on board

Vanaf:16,65

Nadat een schip spoorloos is verdwenen, vrezen de inwoners van Portsmouth dat ze ten prooi zijn gevallen aan een angstaanjagende vloek.Een paar weken geleden is een groot schip de haven van Portsmouth uitgevaren maar niet op zijn bestemming aangekomen. Toen het schip eindelijk gevonden werd, dobberd


EAN
8715181990171
Merk
Onbekend
Model
LEFT IN THE DARK - NO ONE ON BOARD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Nadat een schip spoorloos is verdwenen, vrezen de inwoners van Portsmouth dat ze ten prooi zijn gevallen aan een angstaanjagende vloek.
Een paar weken geleden is een groot schip de haven van Portsmouth uitgevaren maar niet op zijn bestemming aangekomen. Toen het schip eindelijk gevonden werd, dobberde het doelloos rond op zee. Van de bemanning en de vracht ontbreekt nog altijd ieder spoor!

Privédetective Charlotte Austin gaat op onderzoek uit en ze valt van de ene verbazing in de andere. Wie is de geestverschijning die contact met haar zoekt? En waarom wordt ze achtervolgd door een man met een haak? Charlotte beseft al snel dat het raadsel niet eenvoudig op te lossen is. Ze kan jouw hulp hard gebruiken!

Kenmerken:
Spoor de verdwenen bemanning op
Wie is de man met de haak?
Ontrafel een intrigerende familiegeschiedenis
Unieke puzzels met verschillende moeilijkheidsgraden
Een meeslepend verhaal
Prachtig getekend
Volledig Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.