Krater shadow over solside
Krater shadow over solside

Krater shadow over solside

Vanaf:15,20

Krater: Shadow Over Solsidespeelt zich af in een post-apocalyptische wereld rond een gigantische krater. Het is aan jou om een ​​team samen te stellen de afgrond in te zakken op zoek naar huisvesting en een nieuw bestaan. Ben jij klaar om te overleven in een wereld waar alle hoop is gevestigd op


EAN
5060199421227
Merk
Lace mamba
Model
KRATER SHADOW OVER SOLSIDE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Krater: Shadow Over Solsidespeelt zich af in een post-apocalyptische wereld rond een gigantische krater. Het is aan jou om een ​​team samen te stellen de afgrond in te zakken op zoek naar huisvesting en een nieuw bestaan. Ben jij klaar om te overleven in een wereld waar alle hoop is gevestigd op een groot gat in de grond?

Krater: Shadow Over Solside is een prachtige post-apocalyptische top-down RPG met populaire gameplay elementen als crafting en exploratie. De game combineert actievolle gevechten met de tactiek van de klassieke old-school dungeon crawlers.

Krater: Shadow Over Solside heeft een interessante spelwereld vol bizarre facties. Zo zijn de Free-diggers een groep gelukszoekers die met elkaar strijden om waardevolle pre-armageddon-technologie in een eindeloos labyrint van tunnels, grotten en bunkers, te vinden.

Verzamel een team en daal de gevaarlijke krater in Krater: Shadow Over Solside! Je weet nooit wat je tegenkomt in de apocalyptische wereld van deze originele en strategische actie-rpg!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.