Konung 3: ties of the dynasty
Konung 3: ties of the dynasty

Konung 3: ties of the dynasty

Vanaf:5,00

Konung III is een RPG, gebaseerd op de Scandinavische en Slavische mythologie, de derde game in de Konung-serie (Konung: Legends of the North en Konung 2: Blood of Titans). De nieuwe game brengt de speler terug naar het legendarische Woodland, het unieke en ruime fantasieland dat delen van de bekend


EAN
8595559300470
Merk
1c company
Model
KONUNG 3: TIES OF THE DYNASTY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Konung III is een RPG, gebaseerd op de Scandinavische en Slavische mythologie, de derde game in de Konung-serie (Konung: Legends of the North en Konung 2: Blood of Titans).


De nieuwe game brengt de speler terug naar het legendarische Woodland, het unieke en ruime fantasieland dat delen van de bekende geschiedenis combineert met klassieke mythen van de Slaven, de Scandinaviërs en de Byzantijnen, evenals de legendes van de Chronicles, waaronder onsterfelijke helden, magisch artefacten en oude tovenarijwereld.


 


 


Het tijdperk van de Titanen, de almachtige heersers van de aarde, is ten einde. Eens zijn glorieuze helden en grote prinsen voorgoed verdwenen. Het uur van nieuwe helden is aangebroken, waarop de troon van het Grote Prinsdom leeg raakte. Verschillende dappere krijgers en avonturiers begonnen hun strijd om de titel, en alleen het legendarische Champion Sword-artefact kan hun confrontatie oplossen. Pak het artefact, word de Konung en schrijf een nieuwe geschiedenis van het bos!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.