Konung 3: ties of the dynasty
Konung 3: ties of the dynasty

Konung 3: ties of the dynasty

Vanaf:5,00

'Konung 3, Ties Of The Dynasty' is de derde game in de populaire rollenspel-serie gebaseerd op Scandinavische mythologie. In 'Konung 3, Ties Of The Dynasty' keer je terug naar het legendarische Woodland om een nieuw kwaad te bestrijden!'Konung 3, Ties Of The Dynasty' brengt het magische Woodland met


EAN
8595559300470
Merk
1c company
Model
KONUNG 3: TIES OF THE DYNASTY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Konung 3, Ties Of The Dynasty' is de derde game in de populaire rollenspel-serie gebaseerd op Scandinavische mythologie. In 'Konung 3, Ties Of The Dynasty' keer je terug naar het legendarische Woodland om een nieuw kwaad te bestrijden!

'Konung 3, Ties Of The Dynasty' brengt het magische Woodland met behulp van geavanceerde 3D-graphics tot leven. Het verbeterde gevechtsysteem geeft je ongekende controle over de verschillende aanval- en verdedigingsbewegingen van je karakter. Er zijn veel nieuwe vaardigheden in 'Konung 3, Ties Of The Dynasty' waardoor je een karakter kan maken dat goed bij jouw speelstijl past!

'Konung 3, Ties Of The Dynasty' bevat een uitgebreid dialoogsysteem waarmee gemakkelijk met de vele uiteenlopende personages in de kleurrijke spelwereld kunt praten. In Woodland is het geslepen staal en magie nog steeds heer en meester, maar onderschat de kracht van overtuiging niet!

Beleef een spannend avontuur met 'Konung 3, Ties Of The Dynasty'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.