Knights of the old republic 2: the sith lords
Knights of the old republic 2: the sith lords

Knights of the old republic 2: the sith lords

Vanaf:41,95

De Jedi's staan op het punt uitgeroeid te worden door de Sith Assasins en jij zult deze brute moordenaars moeten stoppen en de republiek moeten redden van de ondergang. Met de taak om The Old Republic te beschermen ga je als goede Jedi van start. Wanneer je vordert in het spel zul je óf overstappen


EAN
0023272326104
Merk
Lucas arts
Model
KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC 2: THE SITH LORDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Jedi's staan op het punt uitgeroeid te worden door de Sith Assasins en jij zult deze brute moordenaars moeten stoppen en de republiek moeten redden van de ondergang. Met de taak om The Old Republic te beschermen ga je als goede Jedi van start. Wanneer je vordert in het spel zul je óf overstappen naar de dark side óf proberen om de republiek op de goede manier te redden aan de zijde van de light side. Het lot van de republiek ligt in jouw handen.

KOTOR II: The Sith Lords is net als zijn voorganger een bevat een actievolle RPG. Dit deel bevat een geheel nieuw verhaal, nieuwe wapens en nieuwe rassen. In het spel kun je bovendien gebruik maken van 30 nieuwe 'Force'-krachten. Zo kun je je vijanden bijvoorbeeld tegen elkaar opzetten en door deuren heen kijken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.