Killer is dead - nightmare edition
Killer is dead - nightmare edition

Killer is dead - nightmare edition

Vanaf:3,00

Killer is Dead: Nightmare Edition een remake voor de PC. Naast verbeterde graphics heeft de game ook extra content. Die nieuwe content bestaat uit een nieuwe moeilijkheidsgraad die Nightmare Mode heet. In deze mode kun je alleen maar vijanden verslaan met gebruik van de Adrenaline Burst, Dodge Burst


EAN
4020628887582
Merk
Deep silver
Model
KILLER IS DEAD - NIGHTMARE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Killer is Dead: Nightmare Edition een remake voor de PC. Naast verbeterde graphics heeft de game ook extra content. Die nieuwe content bestaat uit een nieuwe moeilijkheidsgraad die Nightmare Mode heet. In deze mode kun je alleen maar vijanden verslaan met gebruik van de Adrenaline Burst, Dodge Burst en Headshots. Dit vereist veel meer behendigheid en tactisch inzicht van de speler. Bovendien is het in deze mode niet mogelijk om de Final Judgement-afmaker te gebruiken om vijanden te verslaan.

De over de top actiegame Killer is Dead speelt zich af in de nabije toekomst, in een wereld die veel lijkt op de wereld die we nu kennen. De speler kruipt in de huid van een beul genaamd Mondo Zappa, die in zijn rechterhand een Japans zwaard vasthoudt en met zijn kunstarm links verschillende voorwerpen hanteert. Zijn ultieme doel is het executeren van misdadigers over de hele wereld.

Mondo Zappa is een 35-jarige moordenaar met een oog voor mooie vrouwe. Hij werkt voor de Brian Execution Firm, een geheime organisatie. Dit bedrijf stuurt Zappa de hele wereld rond om moordlustige doelwitten om te leggen.

De unieke visuals en opvallende, stijlvolle actie vormen samen een ongekende game-ervaring genaamd Killer is Dead. Deze gloednieuwe actiegame wordt ontwikkeld door Kadokawa Games en Grasshopper Interactive, met de karakteristieke, stijlvolle inbreng van Suda 51.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.