Kate arrow - deserted wood
Kate arrow - deserted wood

Kate arrow - deserted wood

Vanaf:12,64

Zorg dat een stam haar waardevolle idool terug krijgt in Kate Arrow Deserted Wood. Help Kate op haar reis naar de jungle en vind haar grootvader in deze leuke zoek & vind-game!In dit zoek en vind-spel is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld he


EAN
8716051044536
Merk
Big fish
Model
KATE ARROW - DESERTED WOOD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zorg dat een stam haar waardevolle idool terug krijgt in Kate Arrow Deserted Wood. Help Kate op haar reis naar de jungle en vind haar grootvader in deze leuke zoek & vind-game!

In dit zoek en vind-spel is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Pak je koffers en gebruik je verstand om gevaarlijke situaties te voorkomen in Kate Arrow Deserted Wood!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.