Journey of hope
Journey of hope

Journey of hope

Vanaf:17,99

Jade Pearce stond haar hele leven in de schaduw van haar vader, een wereldberoemde archeoloog. Wanneer hij wordt vermist, moet ze echter volledig op zichzelf vertrouwen om hem terug te vinden. Kan je alle clues opsporen die je vader als laatste redmiddel voor zichzelf heeft achtergelaten?In Journey


EAN
8715181996203
Merk
Denda
Model
JOURNEY OF HOPE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jade Pearce stond haar hele leven in de schaduw van haar vader, een wereldberoemde archeoloog. Wanneer hij wordt vermist, moet ze echter volledig op zichzelf vertrouwen om hem terug te vinden. Kan je alle clues opsporen die je vader als laatste redmiddel voor zichzelf heeft achtergelaten?

In Journey Of Hope is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam Of tandenborstel!

Naast spannende zoek & vind-actie bevat Journey Of Hope ook een aantal leuke mini-games. Zo kan je de speurtocht naar je verdwenen vader lekker afwisselen met heerlijk vermakelijke spelletjes!

Red je vader en word de archeoloog die je altijd hebt willen worden in Journey Of Hope!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.