Jewel quest 6: the sapphire dragon - collector s edition
Jewel quest 6: the sapphire dragon - collector s edition

Jewel quest 6: the sapphire dragon - collector s edition

Vanaf:17,95

Raj crasht tijdens een sneeuwstorm met zijn vliegtuigje op een bevroren berg, het begin van een nieuw 3 op een rij avontuur in "Jewel Quest 6: The Sapphire Dragon"!Raj's crash leidt hem naar de toevallige ontdekking van de Temple of Wishes, een eeuwenoud complex dat alleen in legenden zou bestaan. R


EAN
8715181992434
Merk
Denda
Model
JEWEL QUEST 6: THE SAPPHIRE DRAGON - COLLECTOR S EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Raj crasht tijdens een sneeuwstorm met zijn vliegtuigje op een bevroren berg, het begin van een nieuw 3 op een rij avontuur in "Jewel Quest 6: The Sapphire Dragon"!


Raj's crash leidt hem naar de toevallige ontdekking van de Temple of Wishes, een eeuwenoud complex dat alleen in legenden zou bestaan. Raj stelt een team samen om de tempel te verkennen, maar zijn plannen veranderen plotseling wanneer het team een bende meedogenloze piraten tegenkomt! Raj's team van archeologen wordt op een missie rond de wereld gestuurd in achtervolging van Jiang Hao en haar bende.

Tijdens hun reis zullen de archeologen gebruik moeten maken van hun vaardigheden om de geheimen over de draak te ontrafelen. Neem het op tegen de gevaarlijke zee en weersta de spuwende vulkaan om je aartsvijand te pakken en het mysterie op te lossen. De reis leidt je door 200 gloednieuwe levels terwijl je oude schatten opgraaft en een geheim ontrafelt in "Jewel Quest 6: The Sapphire Dragon"!

Meer over het spel:


  • Speel 200 actie volle borden en daag jezelf uit met de verborgen bonusborden

  • Reis van Nepal naar China en het Middellandse Zeegebied om het geheim achter de fabelachtige safierdraak te ontrafelen

  • Met de nieuwe multicombinaties kun je non-stop edelstenen wisselen!

  • Speciale "Collector's Edition"met Strategiegids, Bonuslevels, Wallpapers en meer

  • Volledig Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.