Jade rousseau: the fall of sant antonio
Jade rousseau: the fall of sant antonio

Jade rousseau: the fall of sant antonio

Vanaf:14,00

Jade wilde haar problemen ontvluchten door naar een klein Italiaans bergdorpje te verhuizen. Maar zelfs voordat ze aankomt raakt ze verstrikt in een ongeloOflijk verhaal vol intriges, geheimen en verraad. Wat is er werkelijk aan de hand met de abdij van Sant Antonio?In Jade Rousseau: The Fall Of San


EAN
8715181994148
Merk
Denda
Model
JADE ROUSSEAU: THE FALL OF SANT ANTONIO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Jade wilde haar problemen ontvluchten door naar een klein Italiaans bergdorpje te verhuizen. Maar zelfs voordat ze aankomt raakt ze verstrikt in een ongeloOflijk verhaal vol intriges, geheimen en verraad. Wat is er werkelijk aan de hand met de abdij van Sant Antonio?

In Jade Rousseau: The Fall Of Sant Antonio is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam Of tandenborstel!

Jade Rousseau: The Fall Of Sant Antonio bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Ontrafel het mysterie van Jade Rousseau: The Fall Of Sant Antonio!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.