Iron-front: liberation 1944
Iron-front: liberation 1944

Iron-front: liberation 1944

Vanaf:46,40

Iron Front: Liberation 1944 is een tactisch schietspel dat zich in Oost Europa afspeelt tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het zuiden van Polen is het gebied waar het Rode Leger van de Russen in 1944 de Wehrmacht ontmoet van de Duitsers. Jij bent vrij om het kamp van de Russen of de Duitser


EAN
4020628508715
Merk
Deep silver
Model
IRON-FRONT: LIBERATION 1944

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Iron Front: Liberation 1944 is een tactisch schietspel dat zich in Oost Europa afspeelt tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het zuiden van Polen is het gebied waar het Rode Leger van de Russen in 1944 de Wehrmacht ontmoet van de Duitsers. Jij bent vrij om het kamp van de Russen of de Duitsers te kiezen in dit spannende avontuur!

Jij kruipt in de huid van een Russische of Duitse infanterist in Iron Front: Liberation 1944. Met behulp van teamwork, tactische vaardigheden en authentieke voertuigen ga je voor de overwinning!

De Duitse campagne in Iron Front: Liberation 1944 richt zich op het vertragen van de opmars van de Sovjet-troepen, terwijl de Sovjet-campagne gaat over het doorbreken van de aanvallen van de vijand. Naast een spannende singleplayercampagne kun je ook online tegen andere gamers strijden in verschillende uitdagende spelmodi!

Met authentieke locaties, wapens en voertuigen is Iron Front: Liberation 1944 een feest voor de fan van historische oorlogsvoering!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.