Insider tales: vanished in rome
Insider tales: vanished in rome

Insider tales: vanished in rome

Vanaf:17,99

Het echtpaar dat het winnende ticket voor de grootste Lotto Jackpot van Italië bezit is verdwenen! Ga op reis met inspecteur Francesca di Porta in dit derde avontuur binnen de Insider Tales-reeks. Speur de historische stad Rome af naar het ontbrekende paar en hun enorme fortuin!Insider Tales: Vanis


EAN
8715181995510
Merk
Denda
Model
INSIDER TALES: VANISHED IN ROME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het echtpaar dat het winnende ticket voor de grootste Lotto Jackpot van Italië bezit is verdwenen! Ga op reis met inspecteur Francesca di Porta in dit derde avontuur binnen de Insider Tales-reeks. Speur de historische stad Rome af naar het ontbrekende paar en hun enorme fortuin!

Insider Tales: Vanished In Rome laat je historische locaties bezoeken waarin allerlei verborgen objecten liggen. Alleen door goed op te letten, kun je alle voorwerpen op je lijstje vinden. Ga langs barretjes tot helemaal naar het Colosseum in dit spannende zoek & vind-avontuur!

Insider Tales: Vanished In Rome inzoombare en schuifbare spelwerelden waardoor je werkelijk elk detail in je vizier kunt krijgen. Naast het vinden van objecten bevat Insider Tales: Vanished In Rome ook een aantal uitdagende mini-games. Zo kun je de raadsels van dit cuturele verborgen object avontuur in stijl oplossen!

Speur de historische stad Rome af in een spannend zoek&vind-avontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.