Injustice: gods among us - game of the year edition
Injustice: gods among us - game of the year edition

Injustice: gods among us - game of the year edition

Vanaf:8,00

De Game Of The Year (GOTY) versie van Injustice: Gods Among Us bevat extra personages. Dit zijn personages die na de release van het spel als losse downloads zijn aangeboden.Injustice: Gods Among Us introduceert een nieuw, gedurfd genre vechtgames. Met DC Comics iconen als Batman, Harley Quinn, Solo


EAN
5051888162910
Merk
Warner bros
Model
INJUSTICE: GODS AMONG US - GAME OF THE YEAR EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Game Of The Year (GOTY) versie van Injustice: Gods Among Us bevat extra personages. Dit zijn personages die na de release van het spel als losse downloads zijn aangeboden.

Injustice: Gods Among Us introduceert een nieuw, gedurfd genre vechtgames. Met DC Comics iconen als Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman en vele anderen, biedt de nieuwste titel van de bekroonde studio een origineel verhaal. Helden en schurken nemen deel aan epische gevechten op grote schaal in een wereld, waar de lijn tussen goed en kwaad vervaagd is.

De voornaamste gameplay voor Injustice: Gods Among Us bevat een-tegen-een gevechten binnen een tweedimensionale omgeving, hoewel personages en achtergronden driedimensionaal worden weergegeven. De game is gemaakt door de makers van Mortal Kombat, en dat zie je dan ook terug!

De locaties, gebaseerd op plaatsen zoals de Batcave en het Fortress of Solitude, bevatten meerdere levels en een variatie aan objecten die de speler beïnvloeden. Iedere arena heeft zijn eigen unieke elementen, en personages kunnen die op verschillende manieren uitbuiten afhankelijk van hun klasse. Een gadget character zoals Batman kan projectielen naar een auto vuren zodat die ontploft, terwijl een power character zoals Superman diezelfde auto kan optillen en zijn tegenstander er mee kan verpletteren.

Wanneer spelers vechten, zullen hun super meters zich laden met energie die, (wanneer vol) gebruikt kunnen worden om een speciale aanval of een krachtige super move uit te voeren. De meters zijn voor ieder personage uniek en worden op verschillende manier gebruikt. Wonder Woman gebruikt bijvoorbeeld haar meter om tussen twee vechtstijlen te wisselen, terwijl Solomon Grundy zijn meter gebruikt om een reeks grijp aanvallen uit te voeren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.