Icewind dale compilation
Icewind dale compilation

Icewind dale compilation

Vanaf:5,00

Icewind Dale: 3-In-1 Compilation geeft je Icewind Dale, de uitbreiding Heart Of Winter en Icewind Dale II in een geweldig verzamelpakket. Ben jij er klaar voor om met zes dappere strijders de meest zware beproevingen te doorstaan!Icewind Dale: 3-In-1 Compilation speelt als Baldur's Gate met een groo


EAN
7350002939529
Merk
Atari
Model
ICEWIND DALE COMPILATION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Icewind Dale: 3-In-1 Compilation geeft je Icewind Dale, de uitbreiding Heart Of Winter en Icewind Dale II in een geweldig verzamelpakket. Ben jij er klaar voor om met zes dappere strijders de meest zware beproevingen te doorstaan!

Icewind Dale: 3-In-1 Compilation speelt als Baldur's Gate met een groot verschil: je maakt en bedient je hele team. Hieronder ben je vrij om te experimenteren met de enorm scala aan magische aanvallen, zwaardcombo's en andere verwoestende technieken!

De karaktereigenschappen van je spelfiguren in Icewind Dale: 3-In-1 Compilation veranderen op basis van je prestaties. Door opdrachten te vervullen en vijanden te verslaan, word niet alleen jij, maar ook je teamleden sterker. Sommige opdrachten moet je voltooien om de verhaallijn verder te brengen, maar het grootste deel staat hier los van en kan je op fascinerende zijsporen brengen.

Beleef een geweldig avontuur samen met je reisgenoten in Icewind Dale: 3-In-1 Compilation!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.