Hunting unlimited 2010
Hunting unlimited 2010

Hunting unlimited 2010

Vanaf:5,99

Dit wordt de jacht van je leven, en deze keer staan er maarliefst achttien verschillende dieren op het menu! Met Hunting Unlimited 2010 leer je alle ins en outs van het jagen. Het is gedaan met de lege bossen en ongebruikte schoten, want in dit jaagspel zal je flink wat hagel afvuren. Je gaat op jac


EAN
7350002939635
Merk
Thq
Model
HUNTING UNLIMITED 2010

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dit wordt de jacht van je leven, en deze keer staan er maarliefst achttien verschillende dieren op het menu! Met Hunting Unlimited 2010 leer je alle ins en outs van het jagen. Het is gedaan met de lege bossen en ongebruikte schoten, want in dit jaagspel zal je flink wat hagel afvuren. Je gaat op jacht naar een mooie trofee om boven de open haard te hangen!

Jaag je een weg door Noord-Amerika en richt je vizier op rendieren, elanden, beren, bergleeuwen en wolven. Dit is jouw vrijkaartje om te mogen jagen. Dit jaar is Hunting Unlimited groter dan ooit tevoren!

In Hunting Unlimited 2010 kan gejaagd worden op achttien verschillende dieren, Om je richtvaardigheden te oefenen, is het mogelijk om de schietbaan te betreden. Acht jij jezelf vaardig genoeg, dan kan je vrij door de natuur lopen om jagen op diverse beestjes!

Jagen is een ware sport in de Verenigde Staten. Daarom zijn er in Hunting Unlimited 2010 meer dan tweeëndertig wapens en accessoires verwerkt, waaronder kruisbogen, dubbelloopsgeweren, jachtgeweren en diverse afleidingsmanoeuvres.

Niet alle dieren zijn even tam. Wanneer je het opneemt tegen een beer, moet je hem doden. Doe je dit niet, dan pakt hij jou! Een enorm aantal missies met diverse opdrachten weten je een diversiteit aan opdrachten mee te geven. Of duik de Free Hunt modus in om op je dooie gemakje te jagen!

Beleef de jacht van je leven met Hunting Unlimited 2010!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.