Hunting unlimited 2009
Hunting unlimited 2009

Hunting unlimited 2009

Vanaf:6,99

Dit wordt de jacht van je leven, en deze keer staan er kalkoenen op het menu! Met Hunting Unlimited 2009 leer je alle ins en outs van het jagen. Het is gedaan met de lege bossen en ongebruikte schoten, want in dit jaagspel zal je flink wat hagel afvuren. Je gaat op jacht naar een mooie trofee om bov


EAN
7350002939062
Merk
Thq
Model
HUNTING UNLIMITED 2009

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dit wordt de jacht van je leven, en deze keer staan er kalkoenen op het menu! Met Hunting Unlimited 2009 leer je alle ins en outs van het jagen. Het is gedaan met de lege bossen en ongebruikte schoten, want in dit jaagspel zal je flink wat hagel afvuren. Je gaat op jacht naar een mooie trofee om boven de open haard te hangen!

Jaag je een weg door Noord-Amerika en richt je vizier op rendieren, elanden, beren, kalkoenen en wolven. Dit is jouw vrijkaartje om te mogen jagen. Dit jaar is Hunting Unlimited groter dan ooit tevoren.

In Hunting Unlimited 2009 kan gejaagd worden op zeventien verschillende dieren, Om je richtvaardigheden te oefenen, is het mogelijk om de schietbaan te betreden. Acht jij jezelf vaardig genoeg, dan kan je vrij door de natuur lopen om jagen op diverse beestjes. Voor het eerst worden de Afrikaanse vlakten betreden!

Jagen is een ware sport in de Verenigde Staten. Daarom zijn er in Hunting Unlimited 2009 meer dan dertig wapens en accessoires verwerkt, waaronder kruisbogen, dubbelloopsgeweren, jachtgeweren en diverse afleidingsmanoeuvres.

Niet alle dieren zijn even tam. Wanneer je het opneemt tegen een beer, moet je hem doden. Doe je dit niet, dan pakt hij jou! Meer dan 85 missies met diverse opdrachten weten je een diversiteit aan opdrachten mee te geven!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.