Hunting unlimited 2008
Hunting unlimited 2008

Hunting unlimited 2008

Vanaf:5,99

Dit wordt de jacht van je leven, en deze keer staan er kalkoenen op het menu! Met Hunting Unlimited 2008 leer je alle ins en outs van het jagen. Het is gedaan met de lege bossen en ongebruikte schoten, want in dit jaagspel zal je flink wat hagel afvuren. Je gaat op jacht naar een mooie trofee om bov


EAN
7350002939055
Merk
Thq
Model
HUNTING UNLIMITED 2008

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dit wordt de jacht van je leven, en deze keer staan er kalkoenen op het menu! Met Hunting Unlimited 2008 leer je alle ins en outs van het jagen. Het is gedaan met de lege bossen en ongebruikte schoten, want in dit jaagspel zal je flink wat hagel afvuren. Je gaat op jacht naar een mooie trofee om boven de open haard te hangen!

Zodra jij je prooi ziet, moet je een goede positie aannemen. Het vinden van een prooi is niet alleen het spotten, maar ook het inspelen op aanwijzingen. In Hunting Unlimited 2008 heb je toegang tot acht verschillende gebieden vol met dieren die realistisch door de omgeving paraderen. Ga de uitdagingen aan, jaag vrij op dieren en oefen op de baan. Het is jouw taak om te bepalen waar jij je kogels op afvuurt!

Hunting Unlimited 2008 biedt toegang tot zestig uitdagingen waarbij verschillende situaties worden voorgeschoteld. Zestien dieren, achtentwintig wapens en accessoires, acht gebieden... dat betekent dat je flink wat hebt om op te jagen! Je kunt meedoen met toernooien, je score online vergelijken en bovendien kunnen gamers hun eigen uitdagingen samenstellen!

De ultieme jaaggame is terug!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.