Hotel giant 2
Hotel giant 2

Hotel giant 2

Vanaf:36,99

Hotel Giant is terug en beter dan ooit! In Hotel Giant 2 maak je de hotels van je dromen en word je manager van de meest prestigieuze palijzen. Het doel is om zoveel mogelijk klanten binnen te slepen en deze tevreden te houden. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je zorgen dat de service hoog is, he


EAN
3760137145124
Merk
Nobilis publishing
Model
HOTEL GIANT 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hotel Giant is terug en beter dan ooit! In Hotel Giant 2 maak je de hotels van je dromen en word je manager van de meest prestigieuze palijzen. Het doel is om zoveel mogelijk klanten binnen te slepen en deze tevreden te houden. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je zorgen dat de service hoog is, het personeel voldoende opgeleid is en de kamers mooi ingericht zijn.
Houdt de gasten dag en nacht in de gaten, in het zwembad, het restaurant,m in de sportschool en zelfs in de kamers. Alleen zo kom je erachter wat ze leuk en niet leuk vinden! Probeer deze informatie te gebruiken om het verblijf aangenamer te maken, met als doel meer geld te verdienen. Lukt het jou om de meest prestigieuze hotelketen van de wereld op te zetten?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.