Horse racing manager 2
Horse racing manager 2

Horse racing manager 2

Vanaf:15,00

Horse Racing Manager 2 is een ultra-realistisch sportief managementgame waarmee u zich meteen thuisvoelt in de intense en prestigieuze wereld van de paardenkoersen. Investeer met gezond verstand en maak van uw manège een lucratieve renstal met volbloeden van top-kwaliteit. Koop en verkoop paarden d


EAN
9789045640945
Merk
Easy computing
Model
HORSE RACING MANAGER 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Horse Racing Manager 2 is een ultra-realistisch sportief managementgame waarmee u zich meteen thuisvoelt in de intense en prestigieuze wereld van de paardenkoersen. Investeer met gezond verstand en maak van uw manège een lucratieve renstal met volbloeden van top-kwaliteit. Koop en verkoop paarden die u zelf opleidt. Neem de teugels in handen tijdens de wedstrijden en stuur uw paard naar de overwinning. Waag je kans, bestudeer de talrijke informatiebronnen en word een specialist in het voorspellen van de uitslag van een wedstrijd. Net als bij echte paardenwedrennen kan u zo veel verdienen, maar ook veel verliezen. Aan u om een succesvolle carrière op te bouwen en te schitteren op de bekendste renbanen ter wereld.

Horse Racing Manager 2 is tot nog toe het enige simulatiegame waarmee u een volledige renstal van A tot Z kan besturen. U beheert de volledige infrastructuur van uw manège, gaat op zoek naar gespecialiseerd personeel en beloftevolle paarden en leidt ze op tot echte renpaarden van topkwaliteit.

De virtuele omgeving van Horse Racing Manager 2 werd met oog voor detail en realisme ontworpen. De bekendste renbanen uit de hele wereld worden waarheidsgetrouw op uw scherm getoverd om uw ervaring nog intenser te maken! De paarden hebben, net als in het echt, elk een eigen karakter en een voorkeur voor afstanden, ondergrond, weersomstandigheden,… U kan deze tijdens de training leren kennen en verbeteren om zo uw winstkansen te verhogen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.