Horse racing manager 2
Horse racing manager 2

Horse racing manager 2

Vanaf:15,00

Horse Racing Manager 2 neemt de speler mee naar de wereld van de paardenkoersen. Investeer met gezond verstand en maak van jouw manège een lucratieve renstal met volbloeden van top-kwaliteit. Koop en verkoop paarden die je zelf opleidt. Neem de teugels in handen tijdens de wedstrijden en stuur op d


EAN
9789045640945
Merk
Easy computing
Model
HORSE RACING MANAGER 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Horse Racing Manager 2 neemt de speler mee naar de wereld van de paardenkoersen. Investeer met gezond verstand en maak van jouw manège een lucratieve renstal met volbloeden van top-kwaliteit. Koop en verkoop paarden die je zelf opleidt. Neem de teugels in handen tijdens de wedstrijden en stuur op die manier jouw paard naar de overwinning. Je hebt letterlijk veel in handen tijdens deze game.

De game bevat beroemde renbanen van over de gehele wereld. Hierbij is rekening gehouden met elk detail, en net als in het echt hebben ook de paarden hun eigen karakter en een eigen voorkeur voor regen, wind of zon. Trainingen zijn nodig om paarden te laten wennen aan nieuwe omstandigheden, en aan sneeuw kunnen we natuurlijk nooit wennen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.