Hitman: absolution - benelux edition
Hitman: absolution - benelux edition

Hitman: absolution - benelux edition

Vanaf:69,99

HITMAN ABSOLUTIONvolgt de 'Original Assassin' in zijn meest persoonlijke opdracht tot nu toe. Verraden door het Agentschap en opgejaagd door de politie, is Agent 47 op zoek naar verlossing in een corrupte en verwrongen wereld.Optimaal gebruik van de gloednieuwe Glacier 2 technologie: HITMAN ABSOLUTI


EAN
2550009273540
Merk
Bigben interactive
Model
HITMAN: ABSOLUTION - BENELUX EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

HITMAN ABSOLUTION


volgt de 'Original Assassin' in zijn meest persoonlijke opdracht tot nu toe. Verraden door het Agentschap en opgejaagd door de politie, is Agent 47 op zoek naar verlossing in een corrupte en verwrongen wereld.

Optimaal gebruik van de gloednieuwe Glacier 2 technologie: HITMAN ABSOLUTION is volledig nieuw en origineel ontworpen. Het resultaat is een game met een filmisch verhaal, een onderscheidende vormgeving en originele gameplay en geluid.

Vrijheid van keuze: volg je prooi, ga frontaal het gevecht aan of pas je tactieken gaandeweg aan. Als Agent 47 heb je steeds de keuze hoe te opereren dankzij sterk geëvolueerde gameplay en baanbrekende kunstmatige intelligentie (AI).

Laat je onderdompelen in een realistische, levende wereld: in de wereld van Hitman Absolution kan ieder spelmoment een verhaal op zich worden. De combinatie van unieke personages, rijke dialogen en spektakel dat niet onderdoet voor Hollywood producties creëert een unieke speelervaring.

Vermommingen: als Agent 47 kun je de identiteit van nagenoeg iedereen die je ontmoet overnemen. Schakel je prooi uit, steel zijn outfit en gebruik je instincten om op te gaan in de menigte en je vijanden te misleiden.

Instinct Mode: ervaar de wereld door de ogen van Agent 47 en word de dodelijkste huurmoordenaar ter wereld. Dankzij de Instinct Mode in Hitman Absolution voorspel je vijandelijke routines, ontdek je nieuwe manieren om te doden en gebruik je zeer krachtige wapens met dodelijke precisie.

Benelux Edition


Deze exclusieve Benelux Edition van Hitman Absolution is alleen beschikbaar in Nederland en België en bevat het exclusieve Agency Gun Pack DLC waarmee je toegang krijgt tot exclusieve Agency wapens met geupgrade lasergeleidesystemen of silencers:

AGENCY GUN PACK DLC (Zit al standaard in de verpakking)


Geeft toegang krijgt tot exclusieve Agency wapens met geupgrade lasergeleidesystemen of silencers


  • 1. Agency SIG P226 Combat - Een modern pistool van topkwaliteit

  • 2. Agency UMP 45 - Een krachtig, hoog kaliber machinepistool

  • 3. Agency Spas 12 - Een brute, semi-automatische shotgun

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.