History: legends of war
History: legends of war

History: legends of war

Vanaf:9,99

In navolging van het succesvolle History: Great Battles Medieval is er nu Legends of War: Patton's Campaign. Dit is een nieuwe turn based strategy game met een unieke combinatie van strategische en tactische elementen. Ervaar zelf de Tweede Wereldoorlog en kruip in de huid van generaal Patton, leide


EAN
5060193301297
Merk
Pqube
Model
HISTORY: LEGENDS OF WAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In navolging van het succesvolle History: Great Battles Medieval is er nu Legends of War: Patton's Campaign. Dit is een nieuwe turn based strategy game met een unieke combinatie van strategische en tactische elementen. Ervaar zelf de Tweede Wereldoorlog en kruip in de huid van generaal Patton, leider van het derde U.S. Army peloton.

Leid je mankrachten van de stranden van Normandië naar de stad Berlijn door 35 uitdagende missies en 7 unieke operaties, en neem het op tegen de Nazi’s. Legends of War is gebaseerd op waargebeurde historische veldslagen en biedt meer dan 50 uur pure gameplay met de mogelijkheid om het spel te herspelen. Het spel is niet voor niets gemaakt in samenwerking met History Channel.

In het verhaal van het spel vind je 35 verschillende missies terug, verdeeld over zeven veldslagen. Soms moet je aanvallen, in andere missies moet je juist infiltreren, verdedigen, begeleiden of saboteren. Het spel richt zich op twee gamemechanismen: high-level stategic management en turn-based tactics.

Als generaal is het jouw taak om jouw units goed te plaatsen en te begeleiden. Je beschikt onder meer over infanterie, gepantserde voertuigen en vliegtuigen, en special units inclusief snipers, elite forces en commando’s. Ook biedt het spel de mogelijkheid met twee spelers samen tegen de vijand te strijden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.