Hired guns: the jagged edge
Hired guns: the jagged edge

Hired guns: the jagged edge

Vanaf:5,00

Het duistere continent, een gebied vol corruptie en haat. Je wilt er niet graag wonen. Iedereen heeft een dubbele agenda. Vriendschap sluiten is een belangrijke beslissing. In Hired Guns: The Jagged Edge moet jij een leger bij elkaar zien te krijgen. Geld helpt hier natuurlijk bij. Het is jouw taak


EAN
4260089412286
Merk
Kalypso
Model
HIRED GUNS: THE JAGGED EDGE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het duistere continent, een gebied vol corruptie en haat. Je wilt er niet graag wonen. Iedereen heeft een dubbele agenda. Vriendschap sluiten is een belangrijke beslissing. In Hired Guns: The Jagged Edge moet jij een leger bij elkaar zien te krijgen. Geld helpt hier natuurlijk bij. Het is jouw taak om terreur te zaaien in Afrika.

Hired Guns: The Jagged Edge is een strategie game waarbij spelers om de beurten aan zet zijn. Je hebt het commando over team van specialisten, en met jouw team doorloop je de grootste wereld die de serie ooit heeft gezien. Je kiest steeds weer nieuwe opdrachten bij verschillende facties, en wanneer je een opdracht met succes uitvoert verkrijg je geld om meer wapens, uitbreiding en soldaten te kopen of te huren. Geld is van een groot belang in Hired Guns: The Jagged Edge.

Hired Guns: The Jagged Edge bevat duizenden wapens, maar je hebt niet altijd wapens nodig. Een vlotte babbel kan ook al flink wat helpen, en dankzij deze vrijheid heb jij de totale controle over je eigen lot en dat van jouw vrienden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.