Hidden mysteries secrets of the white house
Hidden mysteries secrets of the white house

Hidden mysteries secrets of the white house

Vanaf:8,79

Los puzzels op, zoek verborgen aanwijzingen en volg het spoor van Miranda's verdwenen professor in de nieuwste uitgave van de populaire Hidden Mysteries-reeks. Diamond HM Secrets of the White House staat garant voor uren spannende zoek & vind-actie!Bezichtig één van de meest belangrijke bezienswaa


EAN
8716051038658
Merk
Media sales & licensing
Model
HIDDEN MYSTERIES SECRETS OF THE WHITE HOUSE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Los puzzels op, zoek verborgen aanwijzingen en volg het spoor van Miranda's verdwenen professor in de nieuwste uitgave van de populaire Hidden Mysteries-reeks. Diamond HM Secrets of the White House staat garant voor uren spannende zoek & vind-actie!

Bezichtig één van de meest belangrijke bezienswaardigheden van Amerika en geniet urenlang van dit leuke en leerzame zoek & vind-spel. Ontdek de geheime historie van het Witte Huis en breng samenzweringen uit lang vervlogen tijden aan het licht!

In Diamond HM Secrets of the White House is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Los een mysterie in het witte huis op in Diamond HM Secrets of the White House!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.