Hidden expedition titanic
Hidden expedition titanic

Hidden expedition titanic

Vanaf:14,76

Op 14 april 1912 sloeg het grote stoomschip de RMS Titanic tegen een ijsberg en binnen enkele uren zonk het naar de bodem van de Atlantische Oceaan. Als onderdeel van de Hidden Expedition Adventure League is het jouw taak om het wrak van dit eens zo majestueuze schip te onderzoeken en antieke kunstv


EAN
8716051043676
Merk
Big fish
Model
HIDDEN EXPEDITION TITANIC

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Op 14 april 1912 sloeg het grote stoomschip de RMS Titanic tegen een ijsberg en binnen enkele uren zonk het naar de bodem van de Atlantische Oceaan. Als onderdeel van de Hidden Expedition Adventure League is het jouw taak om het wrak van dit eens zo majestueuze schip te onderzoeken en antieke kunstvoorwerpen voor het Titanic Museum te verzamelen!

In Expedition Titanic is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Expedition Titanic bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Ontrafel het mysterie achter de Titanic met Expedition Titanic!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.