Het geheim van de farao: verborgen objecten
Het geheim van de farao: verborgen objecten

Het geheim van de farao: verborgen objecten

Vanaf:19,99

Koningin Cleopatra werd ontvoerd! Haar belagers, de discipelen van Ramses, hebben maar één doel, haar levend begraven in de zaal van de sarcofaag waar ook de mythische Farao begraven ligt. Als trouwe bediende van de koningin moet je deze catastrofe proberen te vermijden. Ga op zoektocht naar Cleo


EAN
9789045648903
Merk
Easy computing
Model
HET GEHEIM VAN DE FARAO: VERBORGEN OBJECTEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Koningin Cleopatra werd ontvoerd! Haar belagers, de discipelen van Ramses, hebben maar één doel, haar levend begraven in de zaal van de sarcofaag waar ook de mythische Farao begraven ligt. Als trouwe bediende van de koningin moet je deze catastrofe proberen te vermijden.

Ga op zoektocht naar Cleopatra voordat het te laat is en ontmasker de samenzwering. Stap binnen in de prachtige fotorealistische decors en zoek naar de verborgen objecten, hints en tips om je doel te bereiken. Stap binnen in deze mythische wereld en ga op ontdekking langs de markt, de Nijl, het paleis, de grote piramides, de balsemzaal en nog veel meer. Egypte is een prachtige omgeving die de hele familie zal boeien.

Met de muis doorzoekt je jouw volledige scherm op zoek naar verborgen objecten. Combineer de gevonden objecten en los zo de vele raadsels op die je op de reis tegenkomt. Je kunt je reflexen en vaardigheid oefenen aan de hand van verscheidene mini-games.

Kenmerken:Het scherm doorzoeken op zoek naar verborgen objecten met behulp van de muis
Reflexen oefenen met behulp van vele mini-games
Genieten van prachtige fotorealistische taferelen
Van dezelfde ontwikkelaars als Reis rond de wereld in 80 dagen

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.