Heroes of might and magic vi
Heroes of might and magic vi

Heroes of might and magic vi

Vanaf:34,75

Heroes Of Might And Magic 6 is turn-based strategy-game dat zich 400 jaar voor de gebeurtenissen van het laatste deel afspeelt. Je speelt een breed scala aan helden binnen de Griffin-familie en beleeft een spannend verhaal waarin engelen een onafgemaakte oorlog willen aanwakkeren.Met vijf verhaallij


EAN
3307219931024
Merk
Ubisoft
Model
HEROES OF MIGHT AND MAGIC VI

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heroes Of Might And Magic 6 is turn-based strategy-game dat zich 400 jaar voor de gebeurtenissen van het laatste deel afspeelt. Je speelt een breed scala aan helden binnen de Griffin-familie en beleeft een spannend verhaal waarin engelen een onafgemaakte oorlog willen aanwakkeren.

Met vijf verhaallijnen waarbij je telkens een ander lid van de Griffin-familie speelt, is Heroes Of Might And Magic 6 zeer divers. Elk lid heeft een andere specialiteit, zoals de mogelijkheid om ridders aan te voeren of juist de helse infernal te besturen. Deze opzet laat je de vaardigheden van elk ras leren en geeft je telkens beschikking over nieuwe units en krachten!

In Heroes Of Might And Magic 6 hoef je niet altijd voor de strijd te kiezen, want het is ook mogelijk om een vijandelijk kamp aan je zijde te krijgen. Zo krijg je langzaam de beschikking over steeds meer eenheden en wordt de actie langzaam meer tactisch!

Heroes Of Might And Magic 6 is zowel offline als online speelbaar. In de uitgebreide multiplayer modus kun je het tegen andere spelers opnemen in de ultieme strijd tussen fantasy-rassen!

Help de Griffin-familie naar de top in Heroes Of Might And Magic 6!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.