Heroes of might and magic complete deel 1 tm 5 + alle add-ons
Heroes of might and magic complete deel 1 tm 5 + alle add-ons

Heroes of might and magic complete deel 1 tm 5 + alle add-ons

Vanaf:69,99

Heroes of Might and Magic: The Complete Edition is een volledige pakket voor de echte doorgewinterde fans van de Heroes of Might and Magic-reeks. In deze fantasierijke serie wordt avontuur gecombineerd met tactiek en strategie. Dit pakket bevat de eerste vijf delen uit de serie compleet met alle zev


EAN
3307215765845
Merk
Ubisoft
Model
HEROES OF MIGHT AND MAGIC COMPLETE DEEL 1 TM 5 + ALLE ADD-ONS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heroes of Might and Magic: The Complete Edition is een volledige pakket voor de echte doorgewinterde fans van de Heroes of Might and Magic-reeks. In deze fantasierijke serie wordt avontuur gecombineerd met tactiek en strategie. Dit pakket bevat de eerste vijf delen uit de serie compleet met alle zeven uitbreidingen.

Heroes of Might and Magic hoeft bij een grote groep gamers geen introductie meer te krijgen. De serie staat bekend om de toegankelijke gameplay, de diepgaande turn-based strategie en de kleurrijke graphics. Maak de ontwikkeling in de serie mee, van het klassieke 2D-aanzicht naar een modern 3D-jasje vol mooie polygonen en felle kleuren.

In de reeks staat een continu conflict om de macht centraal. Waar in het eerste deel verschillende krijgsheren tegenover elkaar stonden, werd de wereld van de game steeds meer beheerst door magie. Spelers moeten goed omgaan met hun grondstoffen, dorpen, steden, soldaten en bevolking om uiteindelijk als winnaar uit de strijd te komen.

Later passeren burgeroorlogen de revu, maar de fantasie steekt pas echt de kop op in Heroes of Might and Magic 3 wanneer een krijgsheer uit de dood herrijst en het land naar de verdoemenis wil helpen. Sindsdien is de spelwereld van Heroes of Might and Magic nooit meer hetzelfde geweest!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.