Heraklion x (fs x + fs 2004 add-on)
Heraklion x (fs x + fs 2004 add-on)

Heraklion x (fs x + fs 2004 add-on)

Vanaf:79,99

In het vluchtsimulatiespel Flight Simulator X: Heraklion X bestuur jij een vliegtuig die op het internationale vliegveld van Heraklion op het Griekse eiland Kreta aankomt. Jij draagt de verantwoordelijkheid over het veilig aan de grond zetten van de kist die uitpuilt van uitzinnige vakantiegangers.


EAN
4015918123891
Merk
Aerosoft
Model
HERAKLION X (FS X + FS 2004 ADD-ON)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het vluchtsimulatiespel Flight Simulator X: Heraklion X bestuur jij een vliegtuig die op het internationale vliegveld van Heraklion op het Griekse eiland Kreta aankomt. Jij draagt de verantwoordelijkheid over het veilig aan de grond zetten van de kist die uitpuilt van uitzinnige vakantiegangers. Ze staan te popelen om de zon te aanbidden en het laatste stukje naar het strand leggen ze af onder jouw vleugels.

Het vliegveld ligt prachtig tussen de zee en de stad gesitueerd. De aanvliegroute is een van de mooiste van het Mediterrane zeegebied. Zonder pilotenbril is het onmogelijk om niet verblind te raken door het glinsterende water van de lichtblauwe zee.

De grafische weergave zijn zeer gedetailleerd, waardoor je in de bank een realitisch gevoel krijgt dat jij de vliegenier bent. De geluidjes, piepjes en gekraak van het radioverkeer met de verkeerstoren horen er allemaal bij. De lichtjes, platformverkeer, bussen en bagagekarretjes schieten voor je kist voorbij. 's Avonds schijnen de lampen vel op het asfalt en zie je de schaduwen van het grondpersoneel verschuiven.

Je wens je passagiers een prettig verblijf op het eiland, terwijl je in de verte enkele silhouetten van oudheidkundige toeristische attracties ontwaart.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.